maandag 14 mei 2012

Vriendinnen boven alles

Ken je ze nog? De vier meiden, Carmen, Lena, Bee en Tibby, uit de boeken-serie 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek van Ann Brashares? Deze boekenserie was in zijn vroege jaren razendpopulair onder vele tienermeisjes uit de hele wereld en werd in een mum van tijd dan ook een bestseller.

Er kom een nieuw boek ''vriendinnen boven alles''.
Als oude fan voel je je meteen weer vertrouwt bij deze oude bekenden. Vriendinnen boven alles is een ontroerende roman over vriendschap, verlies en volwassen worden.

Voor de jonge meiden onder ons, is het boek ook in een jeugdeditie van het boek uitgebracht met een vrolijke cover die geheel past in het thema van de 'oude' serie. Hoe het ook zij: de maand mei is dé maand om Vriendinnen boven alles in het zonnetje te zetten!  

Vriendinnen Boven Alles

4 Vriendinnen, 1 Spijkerbroek, 10 Jaar Later
Auteur: Ann Brashares
Nederlands - Paperback
448 pagina's | De Kern | april 2012
bol.com prijs
15,95
Tien jaar geleden deelden de vriendinnen voor het eerst de spijkerbroek, maar nu zijn Tibby, Lena, Carmen en Bridget volwassen vrouwen die hun eigen levens hebben opgebouwd. Ze missen de vanzelfsprekendheid waarmee ze vroeger afspraken. Dan ontvangen de drie anderen een uitnodiging van Tibby. Ze kunnen niet wachten om hun vriendschap weer nieuw leven in te blazen, maar als ze
eenmaal in Griekenland aankomen wacht hun een schok...
 
Bestel bij www.bol.com 
 
Hier alvast een bladzijde om te lezen:
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten